Prima pagină > Uncategorized > Furtul din Muzeul Filatelic Roman

Furtul din Muzeul Filatelic Roman

Suntem intr-un mare scandal in privinta lipsei unor valori filatelice de mare insemnatate culturala de la muzeul filatelic roman, emisiuni filatelice ce lipsesc din patrimoniul muzeului, (respectiv din patrimoniul national) nu vor mai fi recuperate niciodata fiindca nu se doreste acest lucru. Evident un fir al disparitiei trebuie sa existe, si el probabil ca poate fi parcurs de catre organele competente cu disparitia obiectelor de arta.

Ii tot spunem „disparitie”  cand in realitate cuvantul ar trebui schimbat in „furt”. Fiindca dispartie inseamna evaporare si furt inseamna insusirea pe nedrept a unui lucru ce nu-ti apartine, si refuz sa cred ca timbrele s-au volatizat de la sine. Ar fi un caz de extrema importanta sa aflam cine a pagubit patrimoniul national cultural cu peste 60 de milioane de euro. O mai clara dovada este si faptul ca aprox. 660 de piese filatelice au fost inlocuite cu unele false, ceea ce poate duce cu siguranta la faptasii acestei infractiuni si 215 timbre din prima emisiune filatelica „Cap de Bour” au disparut.

Am scris toate astea ca sa reamintesc faptul ca poporului roman ii lipseste un lucru esential pentru redresarea sa si a tarii, acest lucru este onoare.  Cuvant uitat si niciodata practicat de catre cei multi. Onoare Domnilor si v0m schimba ceva.

Pace, pace si iar pace!

Ovidiu

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: